Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Türk Eğitim-Sen Adana Şubeleri’nden ses getiren SMS desteği!

Türk Eğitim-Sen Adana Şubeleri’nden ses getiren SMS desteği!

Türk Eğitim-Sen Adana Şubeleri’nden ses getiren SMS desteği!

Sürecin basladigi günden bu yana gündem takip eden degil gündem belirleyen projelerle farkindalik yaratiyorlar. Sosyal medya hesabindan yapilan canli yayinlarla; müzik dinletisi, çocuklar için masallar ve Gündeme dair konularda bilgilendirme yapiyorlar. Bir sivil toplum örgütü olarak muhtesem organizasyonlara imza atiyorlar.

Türk Egitim-Sen Adana subeleri, Milli dayanisma kampanyasina 31 Mart 2020 Sali günü Saat:20:00’da Türk Egitim-Sen Adana 1 Nolu Sube Baskani Sayin Durdu Mehmet Girgeç’in ve Türk Egitim-Sen Adana 2 Nolu Sube Baskani Ferhat Utlu'nun “KENDI HIKAYENI KENDIN YAZMAYA VAR MISIN? BU AKSAM HEDEF; 2023 SMS” çagrisina egitim camiasindan destek yagdi. Toplam 4 bini bulan yorumla camia “BIZ DE VARIZ!” dedi.

Iste egitim camiasindan destek istenilen o paylasim metni:

Türk Egitim-Sen Adana Subeleri olarak, devletimizin “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” çagrisiyla, ihtiyaç sahiplerine destek amaçli baslattigi Kamu Sen’imizin yekvücut olup Türk Egitim-Sen Genel Baskani Sayin Talip Geylan’in tam destek verdigi “Milli Dayanisma Kampanyasi’na” bütün teskilat mensuplarimizla birlikte destek veriyor; yardimlarimizi devletimize emanet ediyoruz. Destek egitim Camiasindan, tedbir milletten, gayret devletten, takdir Yüce Allah’tandir! Sorun küresel, çözüm ulusal. O halde Yüce Türk Milleti; kendi hikayeni kendin yazmaya var misin?




  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli